Peloton Forum banner
1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I have had my bike for 3 years now and have completed over 1,000 rides. Today was first time my resistance and cadence grayed out during my ride for a few minutes. Everything else kept going as normal. Any suggestions on how to fix? And we’re my kcals and Cals effected?
 

·
Registered
Joined
·
1 Posts
I have had my bike for 3 years now and have completed over 1,000 rides. Today was first time my resistance and cadence grayed out during my ride for a few minutes. Everything else kept going as normal. Any suggestions on how to fix? And we’re my kcals and Cals effected?
Were you performing a bike bootcamp ride? When you switch from bike to strength on the bootcamp workouts, I think that happens.

I've had my bike for about the same amount of time. The super technical solution of unplugging and plugging back in in, usually fixes most problems.:)
 

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter · #3 ·
Were you performing a bike bootcamp ride? When you switch from bike to strength on the bootcamp workouts, I think that happens.

I've had my bike for about the same amount of time. The super technical solution of unplugging and plugging back in in, usually fixes most problems.:)
So strange.... I was just doing a 45 minute ride. Did another one today and it didn’t happen. If it happens again I will try unplugging!! Thanks for responding!
 

·
Super Moderator
Joined
·
492 Posts
Same here. Our bike occasionally only shows 0 resistance and 0 cadence which is super annoying. There are also occasional bugs like high 5s not working at all. So far, powering off and back on seems to always resolve it for us.
 
1 - 4 of 4 Posts
Top