Peloton Forum banner

1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
1 Posts
Discussion Starter #1
I purchased a bike in March and within 2 weeks it developed a very loud noise while riding. I immediately contacted Peloton and was informed that due to Covid 19 they were unable to send a technician to repair and since the bike was not currently in stock they could not send a new bike!!!
I live in California and we just entered Stage 3 of reopening which means restaurants, gyms, salon, department stores are open.
Very disappointed in the lack of service from the Peloton "team".
 

·
Registered
Joined
·
66 Posts
That sucks. I've heard of other people having similar issues. A couple people on message boards said they were given far out dates but after calling back daily they were able to get support sooner. Being a squeaky wheel seems to help with Peloton support.
 

·
Registered
Joined
·
5 Posts
I purchased a bike in March and within 2 weeks it developed a very loud noise while riding. I immediately contacted Peloton and was informed that due to Covid 19 they were unable to send a technician to repair and since the bike was not currently in stock they could not send a new bike!!!
I live in California and we just entered Stage 3 of reopening which means restaurants, gyms, salon, department stores are open.
Very disappointed in the lack of service from the Peloton "team".
Did you ever get your situation resolved?
 

·
Registered
Joined
·
8 Posts
I purchased a bike in March and within 2 weeks it developed a very loud noise while riding. I immediately contacted Peloton and was informed that due to Covid 19 they were unable to send a technician to repair and since the bike was not currently in stock they could not send a new bike!!!
I live in California and we just entered Stage 3 of reopening which means restaurants, gyms, salon, department stores are open.
Very disappointed in the lack of service from the Peloton "team".
I had the same issue with scraping sound and I posted a video with password and fixed the issue. The nose occurred when standing and turning the resistance over 59, no issues with lower resistance. the magnets are aligned.
 
1 - 5 of 5 Posts
Top