Peloton Forum banner
1 - 2 of 2 Posts

· Registered
Joined
·
1 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Peloton works great, but I just installed a new router and blocked all countries except US, Canada and 12 Western European countries.

When peloton powers up and tries to go to the User Profile splash page it locks up and never goes to the page.

I enabler all foreign countries and wala it goes to the User Profile splash page.

It only happens at the initial entry going to profiles. I blocked countries after the User profile page appeared and was able to navagate around the screens.

Any assistance is appreciated!

I could go through and enable one country at a time but that would be very time consuming!

Thanks,
 

· Registered
Joined
·
51 Posts
Peloton works great, but I just installed a new router and blocked all countries except US, Canada and 12 Western European countries.

When peloton powers up and tries to go to the User Profile splash page it locks up and never goes to the page.

I enabler all foreign countries and wala it goes to the User Profile splash page.

It only happens at the initial entry going to profiles. I blocked countries after the User profile page appeared and was able to navagate around the screens.

Any assistance is appreciated!

I could go through and enable one country at a time but that would be very time consuming!

Thanks,
Why? No really why? There are many sites the system needs access to which could be hosted globally which include:

*.pelotoncycle.com , *.onepeloton.com , *.amplitude.com, *.crashlytics.com, *.optimizely.com, *.segment.io, *.segment.com, *.pndsn.com, *.cloudinary.com, *.akamaihd.net, *.s3.amazonaws.com, *.nice264.com, *.youboranqs01.com, *.stripe.com
*.google.com, *.facebook.com, *.newrelic.com, cdn.optimizely.com
 
1 - 2 of 2 Posts
Top